Palvelut

Tampereen kattavin vesiurheilutarjonta

Meiltä löydät vauhdikkaampaan menoon elämykset Flyboard-lennätyksen tai vesijettiajelun parissa. Leppoisampaan vapaa-ajan viettoon sopii löylyttely Saunalautalla tai melonta SUP-laudalla. Saatavana myös rauhalliset risteilyt moottoriveneellä. Kysy myös eri lajien yhdistelmistä!

Vesijetit

Vesijetti sopii kokeneemmalle vesillä liikkujalle kuin myös ensikertalaiselle. Tampereen Vesijettivuokraamolla tämä onnistuu helposti ja turvallisesti – vesijetit ovat valmiiksi vedessä. Kaikille vuokraajille annetaan kunnon perehdytys : ohjeet turvalliseen vesijetin käyttöön, ajo- ja kieltoalueisiin sekä vesijetin tankkaamiseen.

Vesijettivalikoimastamme löytyy ketterästä yhdelle hengelle sopivasta jetistä isoon ja tukevaan jettiin johon mahtuu kolmekin henkilöä. Vesijetin vuokraajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt, mutta vesijettiä saa ajaa 15-vuotta täyttänyt henkilö. Ajokortti vaatimuksia vesijeteissä ei ole. Vesijetti soveltuu oivallisesti myös vesilelujen vetoon ja meiltä voit lisäpalveluna varata vesisukset, wake-laudan, vetorenkaan tai muita erilaisia laitteita hauskanpitoon. Pelastusliivit sisältyvät aina vuokrauksen hintaan.

Suositus on saapua paikalle 45min ennen vuokra-ajan alkamista, kuitenkin viimeistään 30min aikaisemmin.
Tänä aikana täytetään vuokrasopimus ja tarkastetaan henkilöllisyys (ajokortti, passi tai henkilökortti) sekä annetaan perehdytys vesijetin käytöstä, sallituista ajoalueista sekä turvallisesta vesillä liikkumisesta.

Flyboard-lennot

Hauska ja erilainen elämys joka vie kokeilijan yläilmoihin. Vesijetin työntövoima nostaa sinut laudan mukana useiden metrien korkeuteen. Laji soveltuu lähes kaikille täysi-ikäisille, kunhan olet perusterve ja hieman tasapaino hallussa niin homma onnistuu! Tarvitset vain uima-asun ja pyyhkeen, muut varusteet saat meiltä. Päälle puetaan märkäpuku, kelluntaliivit ja kypärä. Kylmemmille keleille meiltä löytyy myös kuivapukuja, joten lentäminen onnistuu melkein aina sulan veden aikaan. Lennätystä järjestetään kesäkuussa ja heinäkuussa lauantaisin 12-14 jolloin lennätys maksaa 100€/10min tai 150€/20min. Voit varata lentosi suoraan verkkokaupasta. Laji sopii erinomaisesti esimerkiksi polttareiden tai syntymäpäivien ohjelmanumeroksi. Jos lauantai ei sovi, niin muina aikoina lennätys onnistuu erillis varauksesta hintaan 150€. Lennätysaika tällöin 10min. Isompien ryhmien lennätykseen kysy tarjousta.

Saunalautta

Saunalautta Tampereen Pyhäjärvellä.

Lautan kotilaituri löytyy osoitteesta Hatanpäänkatu 6. Saunominen tapahtuu laiturissa johon lautta on kiinteästi ankkuroitu. Saunomisen lomassa voit pulahtaa järveen virkistäytymään, kattoterassin grillissä valmistuvat hiukopalat ja lautalla on äänentoisto niin saunassa kuin kattoterassillakin joten viihtyminen kavereiden kesken on taattua.

Saunalautan tiloista: Kattoterassilta löytyy pöytä, tuolit ja grilli. Saunaan mahtuu kerralla mukavasti 6-8 saunojaa. Saunassa ja kattoterassilla äänentoisto. Lautalta löytyy WC. Suihkua ei löydy mutta kiukaan päällä on lämminvesisäiliö ja saunassa pesuvateja.

Uiminen onnistuu saunan peräosasta.

Maksimimi henkilömäärä laiturissa 16hlö
Hinta: 250€ / 3h , Lisätunnit 50 € / tunti. sis. ALV

SUP-laudat

Vuokrattavana 2 kappaletta ilmatäytteistä Jobe SUP-lautaa. Hinta alkaen 15€/tunti

Lahjakortit

Mikä sen hienompi lahja kuin lahjakortti elämykseen! Meiltä voit ostaa lahjakortit synttärisankarille, valmistujaislahjaksi tai koska vaan haluat muistaa ystävääsi jotenkin. Verkkokaupasta löydät valmiit lahjakortti tuotteet jonka maksettuasi me toimitamme sinulle lahjakortin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortit ovat voimassa kesäkauden eli elokuun loppuun asti. Kun tulet lahjakorttia käyttämään, varaa haluamasi palvelu verkkokaupasta etukäteen ja valitse maksuvaihtoehdoksi “Maksu lahjakortilla paikanpäällä” ja näytä sitten lahjakortti tulosteena tai puhelimestasi kun saavut paikan päälle.

Safarit ja yritysryhmät

Meiltä myös saatavilla opastetut safarit isommille porukoille. Valikoimastamme löytyy 1 hengen ja 2 hengen vesijettejä, yhteensä 15 ajopeliä.
Tästä hauska tyky-päivän aktiviteetti yrityksille, kysy tarjousta sähköpostitse tai soittamalla 050-5555913